Menu


Cursus RAW-bestekken

Grote organisaties kiezen ervoor om vanuit o.a. Europese aanbestedingsregels werkzaamheden openbaar aan te besteden. Het bestek wat hiermee gepaard gaat vraagt een professionaliseringsslag van zowel opdrachtgever als opdrachtnemer. De heftige concurrentie op de markt maakt dit eveneens niet makkelijker. Een verkeerde beoordeling of uitvoering kan grote financiële schade opleveren voor zowel opdrachtgever of haar begeleidende partij en opdrachtnemer. In de ideale situatie is er geen verschil over de uitleg van het bestek. Dat alle partijen moeten leren omgaan met deze bestekken staat niet ter discussie. Om deze reden heeft Terra trainingen een cursus ontwikkeld waarbij het bestek centraal staat.

 

 

Cursus informatie:

Duur: 4 dagdelen
Prijs: € 325.00 excl. BTW

Inclusief:
Exclusief: Verplichte literatuur


Startdata

De cursus RAW-bestekken heeft als doel een basiskennis bij deelnemers neer te leggen hoe er gewerkt moet worden binnen de RAW-systematiek. Het betreft een basiscursus RAW waardoor de cursus een algemeen karakter heeft en in verschillende sectoren toepasbaar is. Deelnemers zijn na het volgen van de training in staat om:

 

  • De RAW-systematiek uit te leggen
  • Essentiële punten in aanbestedingen eruit te halen
  • Posten te beoordelen

De cursus RAW-bestekken is gericht op werknemers die belast zijn met het maken van aanbestedingen of reageren op aanbestedingen die volgens deze standaard zijn opgesteld. Aangezien het om een basiscursus gaat is het niet noodzakelijk om enige voorkennis van RAW te hebben. Tijdens de training wordt van de deelnemers wel verwacht te verplichte literatuur (standaard RAW-bepalingen ....) mee te nemen. 

Datum Locatie Tijd Kosten Inschrijven
26-05-2020

Data:

Hazerswoude-Rijndijk

26-05-2020 - 26-05-2020 - 02-06-2020 - 02-06-2020

09:00-15:30 € 345.00 incl. lunch Inschrijven

Elke deelnemer ontvangt na het afronden van de training een persoonsgebonden certificaat. Het certificaat wordt uitgegeven als erkenning dat de benodigde training door de deelnemer afgerond is. Het certificaat zal hierdoor ook geen geldigheidstermijn bevatten, aangezien deze niet behoort tot arbeid gerelateerde trainingen.

De training bestaat uit 4 dagdelen van ieder 3 klokuren les, verdeeld over twee lesdagen. Het betreft een volledige theoretische training, waarbij de belangrijkste punten van RAW worden behandeld. Deelnemers zal gevraagd worden om praktijkvoorbeelden van aanbestedingen uit het werkveld mee te nemen naar de training, zodat deze hierop toegespitst kan worden.

 

Gerelateerde cursussen

Deelnemer waarderingen

7.6

Is goed kiezen uit de vele trainingsdata, wel opletten dat het niet te duur wordt.

Hans,Wervershoof