Menu


Meewerkend voorman als aanvoerder

De voorman speelt een belangrijke rol om een veilige en schone openbare ruimte te verzorgen. Goede communicatie tussen voorman, uitvoerende medewerkers en burgers is belangrijk om goede resultaten te boeken. Regelmatig zien we echter dat er gedacht wordt in uitspraken als “niet mijn pakkie an”. Om te zorgen dat dit niet voor onnodige misverstanden leidt, richten we ons in deze training op de verantwoordelijkheden als voorman en bieden we de tools aan om hier goed mee om te gaan.

 

 

 

Cursus informatie:

Duur: 4 dagdelen
Prijs: € 395.00 excl. BTW

Inclusief:
Exclusief:


Startdata

In de praktijk zie je vaak dat de functie van voorman ingekleed wordt door ervaren werknemers, maar is dit handig? Veel werknemers hebben de ervaring niet om anderen aan te sturen en om te gaan met klachten die men in het werkveld zal tegenkomen. Tijdens deze training worden de (aanstaande) voormannen als echte professionals op dit gebied opgeleid. De deelnemers zijn in staat om:

 

  • Op juiste manier te luisteren/vragen te stellen/mensen aan te spreken
  • Met conflicten om te gaan
  • Te instrueren en te begeleiden

De training meewerkend voorman is geschikt voor werknemers die als voorman werken met uitvoerende collega’s. Veel meewerkende voormannen worden vanuit hun ervaring ‘gepromoveerd’ als meewerkend voorman. Deze ervaring zegt alleen niet altijd iets over de leidinggevende vaardigheden. 

Datum Locatie Tijd Kosten Inschrijven
27-06-2019

Data:

Hazerswoude-Rijndijk

27-06-2019 - 27-06-2019 - 04-07-2019 - 04-07-2019

09:00-15:30 € 415.00 incl. lunch Inschrijven

Elke deelnemer ontvangt na het afronden van de training een persoonsgebonden certificaat. Het certificaat wordt uitgegeven als erkenning dat de benodigde training door de deelnemer afgerond is. Het certificaat zal hierdoor ook geen geldigheidstermijn bevatten, aangezien deze niet behoort tot arbeid gerelateerde trainingen.

De training wordt aangeboden in 4 dagdelen van ieder 3 klokuren les. Bij voorkeur worden 2 dagdelen aaneengesloten op één lesdag aangeboden. Er wordt tijdens de training niet gewerkt in standaardopstelling, maar de volledige training wordt in kringvorm aangeboden. Dit is dan ook karakteristiek voor de mate van interactie dat van de deelnemers wordt verwacht. Deelnemers kunnen zich niet achter een bureau verschuilen, maar zullen intensief betrokken en uitgedaagd worden.

Gerelateerde cursussen

Deelnemer waarderingen

8.7

Prima trainingen. Gericht op de praktijk met voldoende theorie. Veel oefenen en kunnen toepassen heeft de aandacht. Ik vind Terra Trainingen een goed en professioneel opleidingsbureau.

Saskia,Den Haag