Communicatie op de werkvloer Communicatie op de werkvloer
Icoon Communiceren op de werkvloer

Communiceren op de werkvloer


Wordt u altijd begrepen? In veel situaties gaat het goed, aangezien uw gesprekspartner u kent en weet wat de bedoeling is. Is dit niet het geval dan zijn instructies of een uitleg vaak op verschillende manieren te interpreteren. Goed communiceren tussen werknemers en afdelingen is wellicht één van de belangrijkste voorwaarden voor een succesvol bedrijf. 

In één lesdag leert u de belangrijkste elementen om ongestoort en zonder (te veel) ruis te communiceren. Een klein beetje theorie, maar vooral veel praktijk.

Cursusinformatie


Duur: 2 dagdelen / 1 lesdag

Kosten: € 225,-


Doelgroep:

De training is algemeen toegankelijk en wordt vaak gevolgd bij regelmatige miscommunicatie tussen collega's.


Certificering


Deelnemer ontvangt een certificaat Communiceren op de werkvloer. Het certificaat is onbeperkt geldig en wordt daarom zonder einddatum verstrekt.

Data & locaties


Versoepeling annuleringsvoorwaarden (Coronavirus)

I.v.m. het coronavirus geldt er t/m augustus 2021 een versoepeling van de annuleringsvoorwaarden. Alle trainingen zijn tot 7 dagen voor aanvang kosteloos te annuleren en voor annuleringen binnen deze 7 dagen ontvangt u een cursustegoed. Dit tegoed zal onbeperkt geldig blijven om u alle zekerheid te geven. Mocht u gezondheidsklachten krijgen verzoeken we u dringend gebruik te maken van deze regeling.

Komt u in de problemen met het verlopen van certificaten en/of licenties verzoeken wij u contact (085-7440505) met ons op te nemen. We zullen ons uiterste best doen een passende oplossing voor u te zoeken.


Copyright Terra Trainingen 2021