Icoon Herhalingscursus heftruck

Herhalingscursus heftruck


De jaren ervaring die je hebt op de heftruck geeft je een grote mate van behendigheid tijdens jouw werkzaamheden. Iets wat wij als opleider graag zien, oefening baart tenslotte kunst. Toch is het wel belangrijk dat je bewust blijft van de gevaren die bij het werken met een heftruck komen kijk. Een moment van onoplettendheid kan grote consequenties hebben voor jou en jouw omgeving. Jouw ervaring brengt namelijk ook een bepaalde maten van nonchalance met zich mee en dit kan een negatieve impact hebben op jouwrijvaardigheid.

De wetgever heeft hierom bepaald dat ook jij als ervaren heftruckchauffeur nascholing moet blijven volgen. Tijdens deze cursus worden niet alle onderwerpen tot in de puntjes behandeld, maar behandelen we de kritische punten van het vak.

Cursusinformatie


Duur: 2 dagdelen / 1 lesdag

Kosten: € 325,-


Doelgroep:

Werknemers die al in het bezit zijn geweest van een heftruckcertificaat en deze willen verlengen.


Certificering


Deelnemer ontvangt een certificaat welke gedurende de 5 jaar wordt ondersteund. Met het certificaat kan je aantonen de nascholing te hebben gevolgd conform de ARO-eisen.

Data & locaties


Versoepeling annuleringsvoorwaarden (Coronavirus)

I.v.m. het coronavirus geldt er t/m augustus 2021 een versoepeling van de annuleringsvoorwaarden. Alle trainingen zijn tot 7 dagen voor aanvang kosteloos te annuleren en voor annuleringen binnen deze 7 dagen ontvangt u een cursustegoed. Dit tegoed zal onbeperkt geldig blijven om u alle zekerheid te geven. Mocht u gezondheidsklachten krijgen verzoeken we u dringend gebruik te maken van deze regeling.

Komt u in de problemen met het verlopen van certificaten en/of licenties verzoeken wij u contact (085-7440505) met ons op te nemen. We zullen ons uiterste best doen een passende oplossing voor u te zoeken.


Copyright Terra Trainingen 2023