KBA - GB


Het uitvoeren van bestrijdingen met rodenticiden buiten de bedrijfsmuren van het agrarisch bedrijf mag uitsluitend met de licentie KBA-GB. Licentiehouders worden geschoold op alternatieve (niet-chemische) bestrijdingsmethoden die eerst toegepast moeten worden. Om deel te mogen nemen dient u in het bezit te zijn van een standaard KBA-licentie.

Bedrijfsregistratie
Om rodenticiden buiten de muren van het agrarische bedrijf toe te passen bent u ook verplicht om uw bedrijf te registeren. De bedrijfsregistratie bestaat uit 5 stappen die u doorloopt op de website van Bureau erkenningen.

Cursusinformatie


Duur: 2 dagdelen (1 lesdag) + examen

Kosten: € 225,-


Doelgroep:

Deelnemers die knaagdieren willen bestrijden op het eigen agrarische terrein.


Certificering


Deelnemer ontvangt vanuit Bureau erkenningen een aparte licentie KBA-GB voor de bestrijding van knaagdieren op het eigen agrarische terrein.

Data & locaties


Versoepeling annuleringsvoorwaarden (Coronavirus)

I.v.m. het coronavirus geldt er t/m augustus 2021 een versoepeling van de annuleringsvoorwaarden. Alle trainingen zijn tot 7 dagen voor aanvang kosteloos te annuleren en voor annuleringen binnen deze 7 dagen ontvangt u een cursustegoed. Dit tegoed zal onbeperkt geldig blijven om u alle zekerheid te geven. Mocht u gezondheidsklachten krijgen verzoeken we u dringend gebruik te maken van deze regeling.

Komt u in de problemen met het verlopen van certificaten en/of licenties verzoeken wij u contact (085-7440505) met ons op te nemen. We zullen ons uiterste best doen een passende oplossing voor u te zoeken.


Start: 14-12-2021
Tijd: 09:00 - 15:30
Hazerswoude-Rijndijk
€ 240,00
incl. lunch
Vervolgdata: 21-12-2021

Copyright Terra Trainingen 2021