Icoon Motorkettingzaag - lichte en middelgrote vellingen (1 & 2)

Motorkettingzaag - lichte en middelgrote vellingen (1 & 2)


De cursus kettingzaag voor lichte vellingen richt zich op het vellen van licht houtopstanden en singels (zogeheten lichte vellingen). Om deel te nemen aan deze cursus dien je eerder de basiscursus motorkettingzaag gevolgd te hebben. We gaan er dan vanuit dat je de basisvaardigheden beheerst en richten ons op o.a.:

  • Snoei- en zaagtechnieken
  • Ergonomische werkhouding
  • Onderhoud van de kettingzaag
  • Herkennen en oplossen van kleine storingen

Indien gewenst kan de cursus onder de ECC worden geëxamineerd. Voor deze examinering geldt een meerprijs van € 150,- per deelnemer.

 

Cursusinformatie


Duur: 1 lesdag

Kosten: € 240,-


Doelgroep: Werknemers die eerder een certificaat voor de motorkettingzaag hebben behaald.

Bijzonderheden:

De cursus motorkettingzaag voor lichte- en middelgrote vellingen wordt ook gebruikt als herhalingscursus voor de basiscursus motorkettingzaag. De training wordt zoveel mogelijk in de praktijk uitgevoerd. 

Certificering


Deelnemer ontvangt een certificaat welke gedurende de 5 jaar wordt ondersteund. Met het certificaat kan je aantonen de nascholing te hebben gevolgd conform de ARO-eisen.

Data & locaties


Versoepeling annuleringsvoorwaarden (Coronavirus)

I.v.m. het coronavirus geldt er t/m augustus 2021 een versoepeling van de annuleringsvoorwaarden. Alle trainingen zijn tot 7 dagen voor aanvang kosteloos te annuleren en voor annuleringen binnen deze 7 dagen ontvangt u een cursustegoed. Dit tegoed zal onbeperkt geldig blijven om u alle zekerheid te geven. Mocht u gezondheidsklachten krijgen verzoeken we u dringend gebruik te maken van deze regeling.

Komt u in de problemen met het verlopen van certificaten en/of licenties verzoeken wij u contact (085-7440505) met ons op te nemen. We zullen ons uiterste best doen een passende oplossing voor u te zoeken.


Start: 17-02-2023
Tijd: 08:00 - 14:30
Hazerswoude-Rijndijk
€ 240,00

Start: 10-03-2023
Tijd: 08:00 - 14:30
Hazerswoude-Rijndijk
€ 240,00

Copyright Terra Trainingen 2023