Zware vellingen Zware vellingen
Icoon Motorkettingzaag - zware vellingen (3)

Motorkettingzaag - zware vellingen (3)


Werk je al wat langer met de kettingzaag? De cursus kettingzaag voor zware vellingen is dan absoluut iets voor u. Er wordt gewerkt in kleine groepjes om te zorgen voor een veilige en leerzame training met veel persoonlijke aandacht. Het is een volledig apart programma dat gericht is om de grootste bomen te vellen.

De training is uitsluitend toegankelijk voor deelnemers met ruime ervaring met de kettingzaag. Zo dien je minimaal 5 jaar frequent met de kettingzaag te hebben gewerkt om te kunnen deelnemen. Tijdens de training richten we ons o.a. op:

  • Het toepassen van speciale zaag- en veltechnieken
  • Wigtechnieken
  • Gebruik van touwen, kabels, velwiggen en handlieren
  • Effecten van spanning en het gewicht van de boom

Indien gewenst kan de cursus onder de ECC (niv. 3) worden geëxamineerd. Voor deze examinering geldt een meerprijs van € 150,- per deelnemer. Je dient dan wel in bezit te zijn van een ECC 1 & 2.

Cursusinformatie


Duur: 1 lesdag

Kosten: € 295,-


Doelgroep: Professionals die belast zijn met het vellen van grote bomen en hiervoor nog niet de benodigde scholing hebben gehad.

Bijzonderheden:

Er wordt verwacht dat deelnemers ruime ervaring (min. 5 jaar) heeft met de motorkettingzaag. In deze periode dient er frequent gezaagd te worden.

Certificering


Deelnemer ontvangt na afronding een persoonsgebonden certificaat van de cursus.

Data & locaties


Versoepeling annuleringsvoorwaarden (Coronavirus)

I.v.m. het coronavirus geldt er t/m augustus 2021 een versoepeling van de annuleringsvoorwaarden. Alle trainingen zijn tot 7 dagen voor aanvang kosteloos te annuleren en voor annuleringen binnen deze 7 dagen ontvangt u een cursustegoed. Dit tegoed zal onbeperkt geldig blijven om u alle zekerheid te geven. Mocht u gezondheidsklachten krijgen verzoeken we u dringend gebruik te maken van deze regeling.

Komt u in de problemen met het verlopen van certificaten en/of licenties verzoeken wij u contact (085-7440505) met ons op te nemen. We zullen ons uiterste best doen een passende oplossing voor u te zoeken.


Start: 10-02-2023
Tijd: 08:00 - 14:30
Hazerswoude-Rijndijk
€ 295,00

Copyright Terra Trainingen 2023