Icoon Nederlands voor anderstaligen

Nederlands voor anderstaligen


Loopt u er regelmatig tegenaan dat de communicatie tussen u en uw medewerkers moeizaam verloopt door een taalbarrière? Instructies worden niet goed begrepen of een opdracht wordt verkeerd uitgevoerd.

Vaak is de taalvaardigheid het probleem. Wij bieden hierom een volledig nieuw traject Nederlands aan waarbij UW werkplek centraal staat. Het is mogelijk dat er wordt gewerkt met tweetalige docenten (Pools, Arabisch, etc.) die de deelnemers stap voor stap introduceren in de Nederlandse taal.

De cursus is vaak subsidiabel via Colland arbeidsmarkt. Zie voor de actuele tarieven en voorwaarden de website van Colland

Cursusinformatie


Duur: 10 dagdelen

Kosten: € 895,-


Doelgroep: Werknemers die de Nederlandse taal nog niet volledig beheersen en er sprake is van een taalbarrière

Certificering


Deelnemer ontvangt een certificaat Nederlands incl. referentieniveau (indien beschikbaar). Het certificaat is onbeperkt geldig en wordt daarom zonder einddatum verstrekt.

Data & locaties


Versoepeling annuleringsvoorwaarden (Coronavirus)

I.v.m. het coronavirus geldt er t/m augustus 2021 een versoepeling van de annuleringsvoorwaarden. Alle trainingen zijn tot 7 dagen voor aanvang kosteloos te annuleren en voor annuleringen binnen deze 7 dagen ontvangt u een cursustegoed. Dit tegoed zal onbeperkt geldig blijven om u alle zekerheid te geven. Mocht u gezondheidsklachten krijgen verzoeken we u dringend gebruik te maken van deze regeling.

Komt u in de problemen met het verlopen van certificaten en/of licenties verzoeken wij u contact (085-7440505) met ons op te nemen. We zullen ons uiterste best doen een passende oplossing voor u te zoeken.


Copyright Terra Trainingen 2022