Icoon VCA-Basis

VCA-Basis


Veel bedrijfsongevallen of bijna-ongevallen zijn het gevolg van kennisgebrek of onvoldoende bewustheid van de risico’s bij werknemers. Daarnaast zakt kennis na zo’n lange tijd weer weg en schuilt het gevaar van nonchalance. 

De cursus VCA-Basis wordt aangeboden in één lesdag met aansluitend het examen. Tijdens deze lesdag word je klaargestoomd om het examen met succes af te ronden zodat jij het VCA-certificaat (wederom) ontvangt. 

Cursusinformatie


Duur: 2 dagdelen (1 lesdag) + examen

Kosten: € 325,-


Doelgroep:

Werknemers die werkzaamheden uitvoeren bij VCA gecertificeerde bedrijven.


Certificering


Deelnemer ontvangt na het behalen van het examen een VCA certificaat met een geldigheid van 10 jaar.

Data & locaties


Versoepeling annuleringsvoorwaarden (Coronavirus)

I.v.m. het coronavirus geldt er t/m augustus 2021 een versoepeling van de annuleringsvoorwaarden. Alle trainingen zijn tot 7 dagen voor aanvang kosteloos te annuleren en voor annuleringen binnen deze 7 dagen ontvangt u een cursustegoed. Dit tegoed zal onbeperkt geldig blijven om u alle zekerheid te geven. Mocht u gezondheidsklachten krijgen verzoeken we u dringend gebruik te maken van deze regeling.

Komt u in de problemen met het verlopen van certificaten en/of licenties verzoeken wij u contact (085-7440505) met ons op te nemen. We zullen ons uiterste best doen een passende oplossing voor u te zoeken.


Copyright Terra Trainingen 2023