Icoon Veilig werken langs de weg

Veilig werken langs de weg


Het zal je niet verbazen dat het werken langs de weg grote risico's met zich meebrengt. Auto's die zich niet aan snelheidsbeperkingen houden, afzettingen die niet juist geplaatst zijn of agressieve automobilisten kunnen allemaal gezien worden als risico. 

Tijdens de training 'Veilig werken langs de weg' leert de deelnemer hoe deze risico's te voorkomen. De training behandelt de CROW-richtlijnen m.b.t. verkeersbegeleidende maatregelen. Op praktische wijze leert de medewerker zich bewust te zijn van zijn of haar rol bij het werken langs de openbare weg.

Cursusinformatie


Duur: 2 dagdelen / 1 lesdag

Kosten: € 250,-


Doelgroep:

Werknemers die binnen een straat van 15 meter werkzaamheden verrichten van de openbare weg.


Certificering


Deelnemer ontvangt een certificaat welke gedurende de 5 jaar wordt ondersteund. Met het certificaat kan jij aantonen de nascholing te hebben gevolgd conform de ARBO-eisen.

Data & locaties


Versoepeling annuleringsvoorwaarden (Coronavirus)

I.v.m. het coronavirus geldt er t/m augustus 2021 een versoepeling van de annuleringsvoorwaarden. Alle trainingen zijn tot 7 dagen voor aanvang kosteloos te annuleren en voor annuleringen binnen deze 7 dagen ontvangt u een cursustegoed. Dit tegoed zal onbeperkt geldig blijven om u alle zekerheid te geven. Mocht u gezondheidsklachten krijgen verzoeken we u dringend gebruik te maken van deze regeling.

Komt u in de problemen met het verlopen van certificaten en/of licenties verzoeken wij u contact (085-7440505) met ons op te nemen. We zullen ons uiterste best doen een passende oplossing voor u te zoeken.


Start: 22-02-2023
Tijd: 08:00 - 14:30
Hazerswoude-Rijndijk
€ 250,00

Start: 06-06-2023
Tijd: 08:00 - 14:30
Hazerswoude-Rijndijk
€ 250,00

Copyright Terra Trainingen 2022