Icoon Wet natuurbescherming (niveau 3)

Wet natuurbescherming (niveau 3)


Voordat je aan de slag kan met jouw werkzaamheden zullen er eerst voorbereidingen getroffen moeten worden. Jij moet bepalen welke werkzaamheden je gaat uitvoeren, bepalen wie wat doet en je zal moeten bepalen of er bijzonderheden zijn waar men rekening mee moet houden. Om deze voorbereidingen en de beleidsmatige kant van projecten goed conform te wet natuurbescherming te regelen, dien je een aantal personeelsleden op te leiden voor de certificering op niveau 3.

De cursus kenmerkt zich door de focus op de juridische aspecten rondom het uitvoeren van werkzaamheden onder de gedragscode. Belangrijk hierbij is het samenstellen van een plan van aanpak.

Cursusinformatie


Duur: 6 dagdelen (3 lesdagen) + examen

Kosten: € 740,-


Doelgroep:

Werknemers die belast zijn met de voorbereiding van werkzaamheden (Plan van Aanpak) in gebieden met beschermde flora en fauna. Bijzonderheden:

Het laatste dagdeel wordt het examen afgenomen.

Certificering


Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer een certificaat voor een periode van 5 jaar vanuit het Examenhuis.

Data & locaties


Versoepeling annuleringsvoorwaarden (Coronavirus)

I.v.m. het coronavirus geldt er t/m augustus 2021 een versoepeling van de annuleringsvoorwaarden. Alle trainingen zijn tot 7 dagen voor aanvang kosteloos te annuleren en voor annuleringen binnen deze 7 dagen ontvangt u een cursustegoed. Dit tegoed zal onbeperkt geldig blijven om u alle zekerheid te geven. Mocht u gezondheidsklachten krijgen verzoeken we u dringend gebruik te maken van deze regeling.

Komt u in de problemen met het verlopen van certificaten en/of licenties verzoeken wij u contact (085-7440505) met ons op te nemen. We zullen ons uiterste best doen een passende oplossing voor u te zoeken.


Start: 10-05-2023
Tijd: 09:00 - 15:30
Hazerswoude-Rijndijk
€ 740,00
Vervolgdata: 17-05-2023, 24-05-2023, 31-05-2023

Copyright Terra Trainingen 2023