Menu

Opleidingen

Veel werkenden hebben nog de wens een diploma te halen. Het felbegeerde papiertje is een bevestiging van alle kennis/vaardigheden die men heeft opgedaan in alle jaren. Helaas zijn de standaard opleidingen die worden aangeboden bij AOC's vaak niet gericht op werkenden. U wordt gedwongen lessen te volgen, lessen worden gegeven op onlogische tijden en er wordt geen rekening gehouden met drukke periodes tijdens het werk.

Onze visie: Alle opleidingen die u volgt moeten maatwerk zijn! Met deze gedachte heeft Terra trainingen opleidingen ontwikkeld die volledig op maat worden aangeboden. Voor de start van de opleiding beoordelen we welke kennis/vaardigheden bij u ontbreken en stellen op basis hiervan een onderwijsprogramma samen. U volgt dan alleen de lessen waarop u kennis te kort komt. Op deze manier zorgen we voor volledige maatwerk opleidingen en kunnen we de opleidingsduur aanzienlijk voor u verkorten.

Elke opleiding wordt gegeven door trainers die nog wekelijks in de praktijk werkzaam zijn. Hiermee bent u verzekerd dat de laatste ontwikkelingen binnen uw vakgebied in uw opleiding is verwerkt. Daarnaast staat de opleiding onder toezicht van het Ministerie van OC&W, waarmee de kwaliteit van de opleidingen wordt gewaarborgd. Het biedt een alternatief voor de tijdrovende standaardopleidingen die u bij ROC’s en AOC’s kunt volgen. 

Kies uw opleiding