Menu

Terra trainingen

Terra trainingen is ontstaan uit een Agrarisch Opleidingen Centrum (AOC) waar de 'roots' van veel medewerkers liggen. Het loskoppelen van de organisatie heeft ons de mogelijkheid gegeven om beter en sneller in te spelen op uw wensen. Hierbij maken we gebruik van gebundelde expertise van docent en specialist waarbij u het uitgangspunt bent. Niet opleiden omdat het moet, maar opleiden om iemand verder te brengen.

Uniek is dat alle trainers naast het docentvak ook nog actief zijn op de werkvloer. Hiermee blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen ze dit direct overbrengen op de deelnemers. Bij het bekijken van alle klanten waarvoor wij opleidingen hebben mogen verzorgen hebben ze allemaal één ding gemeen: het zijn doeners! Het zal u dan ook niet verbazen dat veel trainingen een praktische inslag hebben. Leren door te doen. Laat de deelnemers het ervaren, voelen en soms een fout maken onder begeleiding van een docent.  Deze manier van opleiden is de afgelopen jaren een enorm succes gebleken en hier gaan wij vooral mee door.

Ons team

We werken binnen Terra trainingen met een heel team om elke training tot een succes te maken. Dit maakt het mogelijk om jaarlijks duizenden deelnemers te voorzien van een passende opleiding. Laten we ons even voorstellen: