Menu


Hercertificering wet natuurbescherming - niveau 2

Bent u in het bezit van een certificaat Flora- en faunawet/ wet natuurbescherming en verloopt deze bijna? Zorg dan dat het certificaat tijdig vernieuwd wordt door het volgen van deze hercertificering. U wordt bijgeschoold over de laatste ontwikkelingen rondom de gedragscodes en wetgeving. Het volgen van de hercertificering kost u slechts 3 uur en u krijgt een nieuw certificaat met een geldigheid van 3 jaar.

 

 

 

 

 

Cursus informatie:

Duur: 1 dagdeel
Prijs: € 89.00 excl. BTW

Inclusief: Certificering WNB
Exclusief:


Startdata

Regelgeving in gedragscodes en wetgeving wijzigen continue en het is daarom belangrijk op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. U bent tenslotte in overtreding wanneer u zich niet aan de gewijzigde wetgeving houdt. Om er zeker van te zijn dat u op de hoogte bent van de wijzigingen wordt deze hercertificering voor de wet natuurbescherming aangeboden.

 

Tijdens de bijeenkomst wordt u bijgeschoold over de wijzigingen die de wet natuurbescherming met zich heeft meegebracht en hoe dit invloed heeft op uw werkzaamheden. Er worden praktijkervaringen van deelnemers besproken en praktijkoplossingen behandeld van problemen die u afgelopen jaren tegen bent gekomen.

De hercertificering is toegankelijk voor deelnemers met een erkende certificering op niveau (2). Certificeringen die binnen het Examenhuis als erkend worden gezien zijn:

 

  • Vereniging Stadswerk
  • AOC Keurmerk
  • Het Examenhuis

 

Er wordt aan deelnemers gevraagd om vooraf/tijdens de bijeenkomst het certificaat van de certificerende instantie (kopie) mee te nemen. Deelnemer maakt hiermee aantoonbaar het basiscertificaat te hebben behaald. Certificaten worden steekproefsgewijs op echtheid gecontroleerd bij de betreffende instantie.

Datum Locatie Tijd Kosten Inschrijven
06-05-2019

Data:

Hazerswoude-Rijndijk

06-05-2019

13:00-16:00 € 89.00 Inschrijven

Deelnemers worden gecertificeerd via het Examenhuis om de onafhankelijke kwaliteitsborging te garanderen. Het certificaat wat behaald wordt heeft een geldigheid van 3 jaar. Belangrijk: deelnemer dient aantoonbaar te maken in bezit te zijn van een basiscertificaat. Erkende certificeringen zijn hierbij:

 

  • Vereniging Stadswerk
  • AOC Keurmerk
  • Het Examenhuis

 

Deelnemers krijgen na het behalen van de certificering een uniek persoonsgebonden certificeringsnummer toegekend. Op de website van het Examenhuis is via dit nummer, in combinatie met de geboortedatum van de deelnemer, de certificering te controleren.

De hercertificering voor de wet natuurbescherming (niveau 2) wordt aangeboden in één dagdeel van 3 klokuren. De doelstellingen die zijn geformuleerd voor de bijeenkomsten dienen te worden behaald en staan onder controle van het Examenhuis. Deelnemers worden o.a. bijgeschoold over:

 

  • Wet natuurbescherming
  • Vernieuwde gedragscode
  • Verdeling van verantwoordelijkheden
  • Praktijkervaringen

Gerelateerde cursussen