Over ons


Terra trainingen is een opleidingsinstituut dat wil bijdragen aan een groene wereld, waarbij aandacht voor mens en natuur centraal staat. We geloven dat de impact groter is dan onze organisatie. Door de focus te leggen op het toekomstbestendiger maken van organisaties en haar medewerkers, bereiken we maximaal resultaat.

Als opleider bieden we een uitgebreid aanbod aan cursussen, trainingen en mbo-opleidingen gericht op de sectoren groen, ecologie en land- & tuinbouw. Het onderwijs sluit goed aan bij de ervaringen van uitvoerende medewerkers, voormannen en teamleiders. De werkzaamheden in de praktijk staan hierbij altijd centraal. Dit maakt het onderwijs boeiender dan wanneer wordt gewerkt vanuit uitsluitend een theoretische benadering.

Praktijkgericht leren l Natuurlijk groeien

 

Ons werkveld


Praktijkgericht, professioneel en persoonlijk. Dit voert de boventoon bij alles wat we doen. Deze manier van opleiden is de afgelopen jaren een enorm succes gebleken en deze koers zetten we voort.

 

Ons team


Terra trainingen bestaat uit een klein team van enthousiaste medewerkers. Er wordt daarnaast veel samengewerkt met zelfstandige vakexperts. Deze experts hebben naast ruime vakkennis ook voldoende kennis in het overbrengen van actuele en relevante informatie.

Afgelopen jaren is naast Terra trainingen een dochteronderneming ontstaan die zich richt op het verzorgen van (erkende) opleidingen. Terra opleidingen kent een BTW-vrijgesteld opleidingsaanbod en spitst zich uitsluitend op deze activiteiten. Beide organisaties zorgen hiermee voor een ruim aanbod van cursussen en opleidingen binnen de sectoren groen, ecologie en land- en tuinbouw.

Copyright Terra Trainingen 2024