Over ons


Terra trainingen is ontstaan uit een Agrarisch Opleidingen Centrum (AOC) waar de 'roots' van veel medewerkers liggen. Het loskoppelen van de organisatie heeft ons de mogelijkheid gegeven om beter en sneller in te spelen op uw wensen. Hierbij maken we gebruik van gebundelde expertise van docent en specialist nog allemaal afkomstig uit het werkveld.  

De unieke combinatie van trainers die naast het trainen ook nog actief zijn op de werkvloer, brengt veel positiefs met zich mee. Deelnemers leren de juiste manier van werken, maar ook de praktische oplossingen als de situatie er om vraagt.

Niet opleiden omdat het moet, maar opleiden om iemand verder te brengen.

 

Ons werkveld


Bij het bekijken van alle klanten waarvoor wij opleidingen hebben mogen verzorgen, hebben ze allemaal één ding gemeen: het zijn doeners! De praktische inslag voert dan ook de boventoon. Het laten ervaren, voelen en soms een fout maken onder begeleiding, is hierbij belangrijk. Deze manier van opleiden is de afgelopen jaren een enorm succes gebleken en hier gaan wij vooral mee door.

Werknemers leren de dagelijkse werkzaamheden op een goede en veilige manier uit te voeren. Dat er situaties zijn waarbij afgeweken moet worden van ‘het boekje’ hoort hierbij. In deze situaties moet de werknemer de meest veilige keuze kunnen maken, zonder hierbij de volledige arbeidsproductiviteit weg te nemen.

Ons team


Terra trainingen bestaat uit een klein team van trouwe werknemers. Er wordt daarnaast gebruik gemaakt van veel zelfstandigen. Deze zelfstandigen hebben naast ruime vakkennis ook voldoende kennis in het overbrengen van deze informatie.

Afgelopen jaren is naast Terra trainingen een dochteronderneming ontstaan die zich richt op het verzorgen van (erkende) opleidingen. Terra opleidingen kent een BTW-vrijgesteld opleidingsaanbod en spitst zich uitsluitend op deze activiteiten. Beide organisaties zorgen hiermee voor een ruim aanbod van cursussen en opleidingen binnen de groene en agrarische sectoren.

Copyright Terra Trainingen 2022