Menu


Hercertificering wet natuurbescherming – niveau 3

Bent u in het bezit van een certificaat Flora- en faunawet/ Wet natuurbescherming en verloopt deze bijna? Belangrijk is om binnen 6 maanden na het verlopen van uw certificaat de hercertificering te volgen. U voorkomt hiermee dat u opnieuw examen moet doen. Tijdens deze bijscholing informeren wij u over de laatste ontwikkelingen rondom de gedragscodes en nieuwe natuurbeschermingswet. De hercertificering neemt twee dagdelen van 3 uur in beslag en u krijgt na afloop een nieuw certificaat met een geldigheid van 3 jaar.

 

 

 

 

Cursus informatie:

Duur: 2 dagdelen
Prijs: € 185.00 excl. BTW

Inclusief:
Exclusief:


Startdata

Regelgeving in gedragscodes en wetgeving wijzigen continue en het is daarom belangrijk op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. U bent tenslotte in overtreding wanneer u zich niet aan de gewijzigde wetgeving houdt. De bijscholing op niveau 3 richt zich dan ook op alle juridische wijzigingen die zich de afgelopen 5 jaar hebben voorgedaan. Hierbij heeft de introductie van de nieuwe Wet natuurbescherming uiteraard extra veel aandacht.

 

U wordt bijgepraat over de invloeden die de wijzigingen hebben op uw werkzaamheden en hoe u hier in het vervolg mee moet omgaan. Belangrijk onderdeel daarnaast is het uitwisselen van praktijkervaringen met medecursisten en het bespreken van praktijkoplossingen.

 

De hercertificering is toegankelijk voor deelnemers met een erkende certificering op niveau (3). Certificeringen die binnen het Examenhuis als erkend worden gezien zijn:

 

  • Vereniging Stadswerk
  • AOC Keurmerk
  • Het Examenhuis

 

Er wordt aan deelnemers gevraagd om vooraf/tijdens de bijeenkomst een kopie van het certificaat mee te nemen. Deelnemer maakt hiermee aantoonbaar het basiscertificaat te hebben behaald. Certificaten worden steekproefsgewijs op echtheid gecontroleerd bij de betreffende instantie.

 

Datum Locatie Tijd Kosten Inschrijven
28-05-2019

Data:

Hazerswoude-Rijndijk

28-05-2019 - 28-05-2019

09:00-15:30 € 195.00 incl. lunch Inschrijven

Deelnemers worden gecertificeerd via het Examenhuis om de onafhankelijke kwaliteitsborging te garanderen. Het certificaat wat behaald wordt heeft een geldigheid van 3 jaar. Belangrijk: deelnemer dient aantoonbaar te maken in bezit te zijn van een basiscertificaat. Erkende certificeringen zijn hierbij:

  

  • Vereniging Stadswerk
  • AOC Keurmerk
  • Het Examenhuis

  

Deelnemers krijgen na het behalen van de certificering een uniek persoonsgebonden certificeringsnummer toegekend. Op de website van het Examenhuis is via dit nummer, in combinatie met de geboortedatum van de deelnemer, de certificering te controleren.

 

De hercertificering voor de Wet natuurbescherming (niveau 3) wordt aangeboden in twee dagdelen van ieder 3 klokuren les. De doelstellingen die zijn geformuleerd voor de bijeenkomsten dienen te worden behaald en staan onder controle van het Examenhuis. Deelnemers worden o.a. bijgeschoold over:

 

  • Wet natuurbescherming
  • Vernieuwde gedragscode
  • Verdeling van verantwoordelijkheden
  • Praktijkervaringen

 

Er wordt hierbij veel gebruik gemaakt van interactie en praktijkvoorbeelden. Hierdoor kunnen de herhalingsbijeenkomsten van elkaar verschillen.

Gerelateerde cursussen