Menu


Cursus functioneringsgesprekken

Wilt u graag prestaties van uw medewerkers verbeteren? Of wellicht nog mooier, wilt u feedback van uw medewerkers wat u zelf beter/anders kunt doen? Het functioneringsgesprek is daarvoor de uitgelezen kans om het over dit soort onderwerpen te hebben met uw werknemers. Helaas hebben de gesprekken vaak een beladen sfeer, terwijl dit de resultaten uit het gesprek (negatief) kunnen beïnvloeden. Als gespreksleider is het daarom belangrijk om functioneringsgesprekken in zo’n ontspannen mogelijke sfeer te voeren, waarbij aandacht is voor interactie met een open sfeer.

 

 

Cursus informatie:

Duur: 2 dagdelen
Prijs: € 295.00 excl. BTW

Inclusief:
Exclusief:


Startdata

De cursus functioneringsgesprekken moet de gesprekleider de kennis en vaardigheden geven om de gesprekken goed en effectief te laten verlopen. Er wordt aandacht besteed aan de gezagsverhouding, ongemakkelijke situaties en het geven van opbouwende kritiek (feeback). Een uniek onderdeel is dat er tijdens deze training ook uitgebreid wordt gekeken naar de manier waarop een werknemer kan participeren in de besluitvorming van een organisatie. De functioneringsgesprekken kunnen uitstekend gebruikt worden om verbeterpunten vanuit de werkvloer kenbaar te maken.

 

De cursus functioneringsgesprekken kan gevolgd worden in twee groepen. De eerste groep ligt het meest voor de hand en bestaat uit de gespreksleiders. Er wordt bij deze groep ingegaan op de vaardigheden die ze nodig hebben om de doelen te behalen. De tweede groep bestaat uit alle werknemers die deel moeten nemen aan deze functioneringsgesprekken. Het aanbieden van scholing aan deze groep zorgt voor meer begrip en een open karakter, waardoor meer uit de gesprekken gehaald kan worden.

 

De omschrijving van de cursus richt zich op de gespreksleiders. Het bieden van scholing voor overige werknemers wordt uitsluitend op locatie gedaan.

Er zijn momenteel geen trainingen ingepland
Neemt u contact op voor meer informatie wanneer de training weer wordt ingepland via de open inschrijvingen of wat de mogelijkheden zijn voor u op locatie.


Elke deelnemer ontvangt na het afronden van de training een persoonsgebonden certificaat. Het certificaat wordt uitgegeven als erkenning dat de benodigde training door de deelnemer afgerond is. Het certificaat zal hierdoor ook geen geldigheidstermijn bevatten, aangezien deze niet behoort tot arbeidsgerelateerde trainingen.

De cursus functioneringsgesprekken wordt verzorgd in twee aaneengesloten dagdelen van ieder 3 klokuren les (één lesdag). De training vindt plaats op theoretische basis, waarbij veel gebruik zal wordt gemaakt van praktijkvoorbeelden en oefeningen. Het streven is om bij elk theoretische gedeelte direct met oefeningen, voorbeelden of rollenspellen aan de slag te gaan in de praktijk. 

Gerelateerde cursussen