Menu


Inzet kleine tuin- en parkmachines

De groenvoorziening is misschien wel één van de sectoren waar van deelnemers verwacht wordt met allerlei gereedschappen te kunnen werken. Heggenschaar, bladblazers en veel verschillend handgereedschap, noem het maar op. Sommige van deze gereedschappen geven weinig/geen gevaar tijdens het uitvoeren van werkzaamheden en andere wel.

 

Onze wetgeving verwacht van organisaties wel dat werknemers scholing krijgen om goed en veilig met de verschillende machines te werken. Om te voorkomen dat voor ieder gereedschap apart een training gevolgd moet worden is het mogelijk veel voorkomende machines met relatief weinig risico in één training te behandelen. 

 

Cursus informatie:

Duur: 2 dagdelen
Prijs: € 195.00 excl. BTW

Inclusief:
Exclusief:


Startdata

De training kleine tuin- en parkmachines is een algemene training over het gebruik van veelvoorkomende machines waarbij het niet mogelijk is een aparte training te volgen. De training wordt uitsluitend incompany aangeboden, waarbij de inhoud in overleg wordt bepaald. Zo kunnen er maximaal 4 machines worden behandeld, afhankelijk van de machines.

 

Als werkgever voldoet u hiermee aan uw scholingsverplichting en zorgt u voor zorgvuldig gebruik van apparatuur. 

De doelgroep voor de training kleine tuin- en parkmachines is zeer uitgebreid, maar richt zich voornamelijk op de groenvoorziening. Werknemers binnen  diverse sectoren die werkzaam zijn met klein mechanisch materiaal, kunnen de training volgen.

 

Aangezien de training niet via de open inschrijvingen wordt aangeboden zijn alle trainingen maatwerk. U bepaalt hiermee samen met de docent welk materiaal behandeld wordt en wat haalbaar is.

 

Er zijn momenteel geen trainingen ingepland
Neemt u contact op voor meer informatie wanneer de training weer wordt ingepland via de open inschrijvingen of wat de mogelijkheden zijn voor u op locatie.


Deelnemers ontvangen na het goed afronden van de cursus een persoonsgebonden certificaat. Dit certificaat kent een geldigheidsduur van 5 jaar, waarna het advies is om deze weer te verlengen. Gedurende de geldigheidsduur van het certificaat garandeert Terra trainingen het kennis- en vaardigheidsniveau van de deelnemer en voldoet u aan eventuele wettelijke verplichtingen.

 

Naast het verstrekken van het certificaat aan de deelnemer zullen de cursusgegevens gedurende een periode van 10 jaar worden bewaard. Dit maakt het mogelijk om bij verlies van certificaat en/of discussie over de scholingsverplichting bewijsstukken aan u te overhandigen.

De training wordt uitsluitend aangeboden als maatwerktraject. Hierbij kijkt u samen met de docent naar de mogelijkheden om machines in de training te verwerken. De training kent, gezien het Arbo-gerelateerde karakter, wel een geldigheidstermijn van 5 jaar, waarna het advies is om deze weer te verlengen. Gedurende de geldigheidsduur van het certificaat garandeert Terra trainingen het kennis- en vaardigheidsniveau van de deelnemer en voldoet u aan eventuele wettelijke verplichtingen.

 

Naast het verstrekken van het certificaat aan de deelnemer zullen de cursusgegevens gedurende een periode van 10 jaar worden bewaard. Dit maakt het mogelijk om bij verlies van certificaat en/of discussie over de scholingsverplichting bewijsstukken aan u te overhandigen.

Gerelateerde cursussen