Stabiele zijligging Stabiele zijligging
Icoon Basiscursus bedrijfshulpverlening (BHV)

Basiscursus bedrijfshulpverlening (BHV)


Heeft iemand nog geen ervaring met BHV zal hij moeten starten met de basiscursus voor de BHV. Deze training is uitgebreid en er is voldoende tijd om alle onderwerpen te behandelen.

De basiscursus moet u een stevige houvast geven om te handelen in situaties waarbij calamiteiten zich voordoen. Er zal een automatische reactie tot handelen in u moeten opkomen om snel en adequaat calamiteiten te beperken of zelfs helemaal op te lossen. Belangrijkste hierbij is oefenen, “oefening baart kunst” en zorgt ervoor dat u de juiste begeleiding kunt geven.

Cursusinformatie


Duur: 4 dagdelen / 2 lesdagen

Kosten: € 315,-


Doelgroep:

Nieuwe medewerkers die als BHV-er aan het werk gaan.


Certificering


Deelnemer ontvangt een certificaat welke gedurende de 2 jaar wordt ondersteund. Met het certificaat kunt u aantonen de nascholing te hebben gevolgd conform de ARO-eisen.

Data & locaties


Versoepeling annuleringsvoorwaarden (Coronavirus)

I.v.m. het coronavirus geldt er t/m augustus 2021 een versoepeling van de annuleringsvoorwaarden. Alle trainingen zijn tot 7 dagen voor aanvang kosteloos te annuleren en voor annuleringen binnen deze 7 dagen ontvangt u een cursustegoed. Dit tegoed zal onbeperkt geldig blijven om u alle zekerheid te geven. Mocht u gezondheidsklachten krijgen verzoeken we u dringend gebruik te maken van deze regeling.

Komt u in de problemen met het verlopen van certificaten en/of licenties verzoeken wij u contact (085-7440505) met ons op te nemen. We zullen ons uiterste best doen een passende oplossing voor u te zoeken.


Start: 07-07-2120
Tijd: 09:00 - 15:30
De Lier
€ 315,00

Copyright Terra Trainingen 2021