Boom Boom
Icoon Boomveiligheidscontroleur

Boomveiligheidscontroleur


Als boomveiligheidscontroleur heb jij de belangrijke taak om aantastingen en ziekte in bomen te herkennen en dit te rapporteren. Het is tenslotte niet de bedoeling dat bij een kleine storm dode takken hout door de lucht heen slingeren of zelfs hele bomen afbreken. Om dit te voorkomen geldt er in Nederland een algemene zorgplicht  rondom de wettelijke vereiste controles van bomen. Eigenaren worden hiermee verplicht periodiek bomen te controleren, zodat gevaarlijke situaties voorkomen kunnen worden.

De cursus boomveiligheidscontroleur zorgt voor een gedegen opleiding voor werknemers die belast zijn met deze controles. 

Cursusinformatie


Duur: 6 dagdelen / 3 lesdagen

Kosten: € 595,-


Doelgroep:

Werknemers die belast zijn met de inspectie van bomen op potentiele risico's/gevaren.Bijzonderheden:

Excl. examen Groenkeur. Indien gewenst wordt deze afgenomen op locatie van het examenbureau (regio Arnhem).

Certificering


Het is mogelijk de cursus af te sluiten met het examen van Groenkeur. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Data & locaties


Versoepeling annuleringsvoorwaarden (Coronavirus)

I.v.m. het coronavirus geldt er t/m augustus 2021 een versoepeling van de annuleringsvoorwaarden. Alle trainingen zijn tot 7 dagen voor aanvang kosteloos te annuleren en voor annuleringen binnen deze 7 dagen ontvangt u een cursustegoed. Dit tegoed zal onbeperkt geldig blijven om u alle zekerheid te geven. Mocht u gezondheidsklachten krijgen verzoeken we u dringend gebruik te maken van deze regeling.

Komt u in de problemen met het verlopen van certificaten en/of licenties verzoeken wij u contact (085-7440505) met ons op te nemen. We zullen ons uiterste best doen een passende oplossing voor u te zoeken.


Start: 08-03-2023
Tijd: 09:00 - 15:30
Apeldoorn
€ 595,00
Vervolgdata: 09-03-2023, 10-03-2023

Copyright Terra Trainingen 2022