Reanimatie Reanimatie
Icoon Herhalingscursus bedrijfshulpverlening (BHV)

Herhalingscursus bedrijfshulpverlening (BHV)


Weet je toevallig nog wat jij vorige week gegeten heeft? Elke seconden die je hierover moet nadenken kunnen bij calamiteiten fatale gevolgen hebben. Het is daarom ook niet voor niets dat  jouw certificering voor de bedrijfshulpverlening regelmatig verlengd moet worden. Dit zorgt ervoor dat je direct (instinctief) kunt handelen wanneer dit van je verwacht wordt.

In één lesdag word je weer up-to-date gehouden met parate kennis rondom een grote diversiteit aan calamiteiten . Belangrijk onderdeel tijdens deze lesdag zijn de ervaringen van jou en jouw medecursisten van de afgelopen periode. 

Cursusinformatie


Duur: 2 dagdelen

Kosten: € 255,-


Doelgroep:

BHV-ers waarbij de certificering binnenkort verloopt en deze moeten verlengen.


Certificering


Deelnemer ontvangt een certificaat welke gedurende de 2 jaar wordt ondersteund. Met het certificaat kunt u aantonen de nascholing te hebben gevolgd conform de ARO-eisen.

Data & locaties


Versoepeling annuleringsvoorwaarden (Coronavirus)

I.v.m. het coronavirus geldt er t/m augustus 2021 een versoepeling van de annuleringsvoorwaarden. Alle trainingen zijn tot 7 dagen voor aanvang kosteloos te annuleren en voor annuleringen binnen deze 7 dagen ontvangt u een cursustegoed. Dit tegoed zal onbeperkt geldig blijven om u alle zekerheid te geven. Mocht u gezondheidsklachten krijgen verzoeken we u dringend gebruik te maken van deze regeling.

Komt u in de problemen met het verlopen van certificaten en/of licenties verzoeken wij u contact (085-7440505) met ons op te nemen. We zullen ons uiterste best doen een passende oplossing voor u te zoeken.


Copyright Terra Trainingen 2022