Reanimatie Reanimatie
Icoon Herhalingscursus bedrijfshulpverlening (BHV)

Herhalingscursus bedrijfshulpverlening (BHV)


Weet u toevallig nog wat u vorige week gegeten heeft? Elke seconden die u hierover moet nadenken kunnen bij calamiteiten fatale gevolgen hebben. Het is daarom ook niet voor niets dat u uw certificering voor de bedrijfshulpverlening regelmatig verlengd moet worden. Dit zorgt ervoor dat u direct (instinctief) kunt handelen wanneer dit van u verwacht wordt.

In één lesdag wordt u weer up-to-date gehouden met parate kennis rondom een grote diversiteit aan calamiteiten . Belangrijk onderdeel tijdens deze lesdag zijn de ervaringen van u en uw medecursisten van de afgelopen periode. 

Cursusinformatie


Duur: 2 dagdelen

Kosten: € 195,-


Doelgroep:

BHV-ers waarbij de certificering binnenkort verloopt en deze moeten verlengen.


Certificering


Deelnemer ontvangt een certificaat welke gedurende de 2 jaar wordt ondersteund. Met het certificaat kunt u aantonen de nascholing te hebben gevolgd conform de ARO-eisen.

Data & locaties


Versoepeling annuleringsvoorwaarden (Coronavirus)

I.v.m. het coronavirus geldt er t/m augustus 2021 een versoepeling van de annuleringsvoorwaarden. Alle trainingen zijn tot 7 dagen voor aanvang kosteloos te annuleren en voor annuleringen binnen deze 7 dagen ontvangt u een cursustegoed. Dit tegoed zal onbeperkt geldig blijven om u alle zekerheid te geven. Mocht u gezondheidsklachten krijgen verzoeken we u dringend gebruik te maken van deze regeling.

Komt u in de problemen met het verlopen van certificaten en/of licenties verzoeken wij u contact (085-7440505) met ons op te nemen. We zullen ons uiterste best doen een passende oplossing voor u te zoeken.


Copyright Terra Trainingen 2021