Icoon Kleine tuin- en parkmachines

Kleine tuin- en parkmachines


De groenvoorziening is misschien wel één van de sectoren waar van deelnemers verwacht wordt met allerlei gereedschappen te kunnen werken. Heggenschaar, bladblazers en veel verschillend handgereedschap, noem het maar op. Sommige van deze gereedschappen geven weinig/geen gevaar tijdens het uitvoeren van werkzaamheden en andere wel.

Onze wetgeving verwacht van organisaties dat werknemers scholing krijgen om goed en veilig met de verschillende machines te werken. Om te voorkomen dat voor ieder gereedschap apart een training gevolgd moet worden is het mogelijk veel voorkomende machines met relatief weinig risico in één training te behandelen. 

 

Cursusinformatie


Duur: 2 dagdelen / 1 lesdag

Kosten: € 210,-


Doelgroep:

Werknemers binnen de groene sectoren.


Certificering


Deelnemer ontvangt een certificaat welke gedurende de 5 jaar wordt ondersteund. Met het certificaat kan je aantonen de nascholing te hebben gevolgd conform de ARO-eisen.

Data & locaties


Versoepeling annuleringsvoorwaarden (Coronavirus)

I.v.m. het coronavirus geldt er t/m augustus 2021 een versoepeling van de annuleringsvoorwaarden. Alle trainingen zijn tot 7 dagen voor aanvang kosteloos te annuleren en voor annuleringen binnen deze 7 dagen ontvangt u een cursustegoed. Dit tegoed zal onbeperkt geldig blijven om u alle zekerheid te geven. Mocht u gezondheidsklachten krijgen verzoeken we u dringend gebruik te maken van deze regeling.

Komt u in de problemen met het verlopen van certificaten en/of licenties verzoeken wij u contact (085-7440505) met ons op te nemen. We zullen ons uiterste best doen een passende oplossing voor u te zoeken.


Start: 17-01-2023
Tijd: 09:00 - 15:30
Hazerswoude-Rijndijk
€ 210,00

Start: 01-06-2023
Tijd: 09:00 - 15:30
Hazerswoude-Rijndijk
€ 210,00

Copyright Terra Trainingen 2022