Icoon Mollen en woelratten

Mollen en woelratten


Mollen en woelratten kunnen een groot probleem veroorzaken in tuinen, parken, teelt- en natuurgebieden en zijn vaak een terugkomend probleem. Een chemische bestrijding is de meest effectieve manier om het probleem te verhelpen of drastisch te verminderen. Bij het gebruik van fosforwaterstof tabletten dient zorgvuldig omgegaan te worden om nadelige effecten voor milieu en mens te minimaliseren. Professionele gebruikers dienen hierom in bezit te zijn van de licentie MW: mollen en woelratten.

Cursusinformatie


Duur: 2 dagdelen (1 lesdag) + examen

Kosten: € 360,-


Doelgroep:

Deelnemers die mollen en woelratten bestrijden met behulp van fosforwaterstof tabletten te gebruiken.


Certificering


Deelnemer ontvangt na het behalen van het examen vanuit Bureau erkenningen de licentie 'Mollen & woelratten'.

Data & locaties


Versoepeling annuleringsvoorwaarden (Coronavirus)

I.v.m. het coronavirus geldt er t/m augustus 2021 een versoepeling van de annuleringsvoorwaarden. Alle trainingen zijn tot 7 dagen voor aanvang kosteloos te annuleren en voor annuleringen binnen deze 7 dagen ontvangt u een cursustegoed. Dit tegoed zal onbeperkt geldig blijven om u alle zekerheid te geven. Mocht u gezondheidsklachten krijgen verzoeken we u dringend gebruik te maken van deze regeling.

Komt u in de problemen met het verlopen van certificaten en/of licenties verzoeken wij u contact (085-7440505) met ons op te nemen. We zullen ons uiterste best doen een passende oplossing voor u te zoeken.


Start: 31-01-2023
Tijd: 09:00 - 15:30
Hazerswoude-Rijndijk
€ 360,00

Start: 09-06-2023
Tijd: 09:00 - 15:30
Hazerswoude-Rijndijk
€ 360,00

Copyright Terra Trainingen 2022