Snoeien


Cursus snoeien voor hoveniers: onmisbare vaardigheden voor het groene vak

Ben je actief als hovenier en merk je dat je kennis opgefrist kan worden? Of sta je aan het begin van je carrière in dit prachtige groene vak? Snoeien is een van de basisvaardigheden van een hovenier. Bij ons leer je alles over de kunst van het snoeien.

Deze training is gericht op het snoeien van laanbomen, heesters, en bosplantsoen. Ontdek de eigenschappen van ABC-bomen, wat een blijvende kroon inhoudt, de principes van verjongingssnoei en het beste moment om scheutbloeiers te snoeien. Met ruimte voor jouw specifieke vragen, staat onze ervaren docent klaar om zijn kennis met je te delen.

De cursus is praktijkgericht en combineert klassikale lessen met een excursie. Onder leiding van een vakbekwame docent, leer je de fijne kneepjes van het snoeien direct in de praktijk.

Na deze praktijkgerichte, tweedaagse cursus kun je begrippen als kruisende takken, dubbele toppen, en plakoksels moeiteloos herkennen en toepassen. Onmisbaar voor iedereen die zijn snoeivaardigheden wil aanscherpen of opfrissen.

Ontwikkel je snoeivaardigheden

Versterk je vakmanschap als hovenier door je te verdiepen in snoeitechnieken, een cruciaal aspect van het hoveniersvak. Onze cursus biedt theorie gecombineerd met praktijk. Schrijf je in en breng je snoeitechnieken naar een hoger niveau.

Cursusinformatie


Duur: 4 dagdelen/2 dagen (incl dagdeel excursie)

Kosten: € 425,-Certificering


Na afloop ontvang je een certificaat Plantenkennis. Het certificaat is onbeperkt geldig en wordt daarom zonder einddatum verstrekt.

Data & locatiesStart: 21-10-2024
Tijd: 09:00 - 15:30
Klik voor vervolgdata
Boskoop
€ 425,00

Copyright Terra Trainingen 2024