Icoon VOL-VCA

VOL-VCA


Als operationeel leidinggevende is er binnen de VCA een aparte certificering. Het certificaat dat je moet behalen is VOL-VCA (afkorting van: Veiligheid voor Operationeel Leidinggevende VCA). Hiermee krijgt je naast alle onderwerpen die tijdens de VCA-Basis worden behandeld extra informatie die voor jou als leidinggevende belangrijk is.

De cursus VOL-VCA wordt aangeboden in één lesdag met  zelfstudie. Aansluitend wordt het examen door een onafhankelijk examenbureau afgenomen. Jij neemt voor de lesdag alle lesstof door en heeft tijdens de training worden de belangrijkste elementen behandeld en heb je voldoende tijd om vragen te stellen. 

Cursusinformatie


Duur: 2 dagdelen (1 lesdag) + zelfstudie

Kosten: € 345,-


Doelgroep:

Werknemers die in een aansturende rol werkzaamheden uitvoeren bij VCA gecertificeerde bedrijven.


Certificering


Deelnemer ontvangt na het behalen van het examen een VCA certificaat met een geldigheid van 10 jaar.

Data & locaties


Versoepeling annuleringsvoorwaarden (Coronavirus)

I.v.m. het coronavirus geldt er t/m augustus 2021 een versoepeling van de annuleringsvoorwaarden. Alle trainingen zijn tot 7 dagen voor aanvang kosteloos te annuleren en voor annuleringen binnen deze 7 dagen ontvangt u een cursustegoed. Dit tegoed zal onbeperkt geldig blijven om u alle zekerheid te geven. Mocht u gezondheidsklachten krijgen verzoeken we u dringend gebruik te maken van deze regeling.

Komt u in de problemen met het verlopen van certificaten en/of licenties verzoeken wij u contact (085-7440505) met ons op te nemen. We zullen ons uiterste best doen een passende oplossing voor u te zoeken.


Copyright Terra Trainingen 2023