Icoon Basiscursus plantenkennis

Basiscursus plantenkennis


Jij bent nieuw in de groenvoorziening of is jouw kennis over planten nooit echt optimaal geweest? Met deze cursus plantenkennis richten we speciaal op wat je moet weten als groenvoorziener. We behandelen geen honderden soorten, maar richten ons op de meestvoorkomende soorten/families in de groenvoorziening.

We behandelen in totaal vier onderdelen: heesters, bosplantsoen, bomen en vaste planten. De training kenmerkt zich door het veelvuldig gebruik van voorbeelden die de docent tijdens de training meeneemt en uiteraard kunnen we speciale wensen van soorten in de training verwerken.

Cursusinformatie


Duur: 4 dagdelen / 2 lesdagen

Kosten: € 395,-


Doelgroep:

Deelnemers die geen tot weinig kennis van plantmateriaal. Het gaat hierbij om namen, eigenschappen, etc.


Certificering


Deelnemer ontvangt een certificaat plantenkennis. Het certificaat is onbeperkt geldig en wordt daarom zonder einddatum verstrekt.

Data & locaties


Versoepeling annuleringsvoorwaarden (Coronavirus)

I.v.m. het coronavirus geldt er t/m augustus 2021 een versoepeling van de annuleringsvoorwaarden. Alle trainingen zijn tot 7 dagen voor aanvang kosteloos te annuleren en voor annuleringen binnen deze 7 dagen ontvangt u een cursustegoed. Dit tegoed zal onbeperkt geldig blijven om u alle zekerheid te geven. Mocht u gezondheidsklachten krijgen verzoeken we u dringend gebruik te maken van deze regeling.

Komt u in de problemen met het verlopen van certificaten en/of licenties verzoeken wij u contact (085-7440505) met ons op te nemen. We zullen ons uiterste best doen een passende oplossing voor u te zoeken.


Start: 05-04-2023
Tijd: 09:00 - 15:30
Hazerswoude-Rijndijk
€ 395,00
Vervolgdata: 12-04-2023

Copyright Terra Trainingen 2023